23 مرداد 1401

امکان تغییر اسم مذهبی وجود دارد؟

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تغییر نام
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من میخام اسممو تغییر بدم اسمم مذهبی هست ک میخام تغییرش بدم ب یه اسم ایرانی من رفتم ثبت احوال میگه نمیشه عوض کرد.مگر اینکه اسمتو بزاری کنار اسم قبلیت، من نا امید شدم میشه بگید چیکار کنم؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ هرچند تغییر نام برای یکبار ب لحاظ قانونی منعی ندارد لیکن با تغییر اسامی مذهبی در رویه فعلی موافقت نمی‌گردد اگر از ثبت احوال نتیجه نگرفتید راه پایانی این هست ک بطرفیت ثبت احوال مستند ب ادله خویش دادخواست تغییر نام را از طریق دفاتر خدمات قضایی ب ثبت برسانید تا دادگاه بدان رسیدگی کند هر نتیجه ای ک در دادگاه حاصل شود برای ثبت احوال لازم الاجراست موید باشید