24 مرداد 1401

سوال در خصوص پرداختی حق بیمه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. من از ساعت هفت تا سه بعد از ظهر در یک شرکت کار میکنم و ساعت سه و نیم تا یازده شب هم در یک شرکت دیگر مشغول شده ام در شرکت اول بیمه من کامل پرداخت میشود و کارفرما در شرکت دوم هم قصد دارد مرا بیمه کامل کند چون ساعت کاری قانونی رو پر میکنم میخواستم بدونم این پرداخت ها در بازنشستگی تاثیری دارد یا نه ؟ ضمنا بنده داری 27 سال سابقه و پرداخت حق بیمه هستم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام این شرایط در پرداخت حقوق بازنشستگی برای شما موثر است