24 مرداد 1401

حضانت فرزند بعد از فوتدشوهر

دسته بندی : خانواده | حضانت
مصطفی اشرفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشین زنی ۲۷ ساله که ۴ سال هستش شوهرش شهید شده و دارای یه فرزند دختر به سن ۷ سال هستن
اگر زن بخواد ازدواج کنه آیا پدرشوهرش می‌تواند بچه را از او بگیرد یا خیر حضانت بچه با مادر است م پدر شوهرش نمی‌تواند کاری کند مثل شکایت برای گرفتن بچه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام درخصوص پرسش شما پدر شوهر اگر در دادگاه اثبات کند که به واسطه متاهل شدن شما فرزند آسیب روحی و روانی می‌بیند می‌تواند حضانت را بگیرد البته در این خصوص دادگاه ها به راحتی حکم به سلب حضانت مادر نمی‌دهند ضمن اینکه فرزند شما تا ۲ سال آینده خود می‌تواند انتخاب کند که در چه محلی زندگی کند