24 مرداد 1401

امکان تعیین نصف اموال بعنوان مهریه هست؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ،
دختر من خواستگاری داره که میگه مهریه نمیزنم ،و ميگه همون نصف اموال بعد از ازدواج رو بعنوان مهريه باشه، سوال من اين هستش كه چگونه ميشه نصف اموال رو با توجه به اينكه يك شرط در عقد نامه است در قسمت صداق هم نوشت.

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ با عنایت ب اینکه مهریه هرچیزی را میتوان تعیین نمود ک مالیت داشته باشد و لزوما سکه نیست شما میتوانید در اینخصوص نصف اموال زوج را مشخصا بعنوان مهریه قید و معین نمایید ک زوجه نسبت ب آن مالکیت خواهد داشت و هرزمانی می‌تواند آنرا مطالبه کند و نسبت ب انتقال سند اموال اقدام نماید.بحث تنصیف اموال از مطالبه مهریه جداست و تحت شرایطی ب زوجه تعلق می‌گیرد لیکن مهریه حق مالی زوجه هست و در هرحال قابل مطالبه میباشد موید باشید