25 مرداد 1401

امکان طلاق از جانب زوجه بدون دلیل و مدرک؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

همسرم بعد از یک‌ماه که به منزل پدرش بدون اطلاع بنده رفته اکنون درخواست طلاق داده آیادرصورت عدم موافقت بنده ایشان میتواند طلاق بگیرد درحالی که هیچ دلیل موجهی برای طلاق ندارد

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مستحضر باشید طلاق از،جانب زوجه مستلزم اثبات عسر و حرج بواسطه ادله و شواهد محکمه پسند یا اعمال حق طلاق با داشتن وکالت در طلاق هست طلاق بدون دلیل از جانب زوجه پذیرفته نمی‌شود مضافا اینکه بعلت ترک غیر موجه منزل میتوانید دعوای الزام ب تمکین مطرح نمایید موید باشید