25 مرداد 1401

امکان استرداد دو دانگ وجود دارد؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام.خانواده ما 4دختر و 2 پسر هستیم.مادر دو دونگ از ملک خود را به نام من زد بدون اطلاع بقیه اعضای خانواده میخوام بدونم راهی هست که سایر فرزندان بتونن یه جوری این دو دونگ را پس بگیرن.مادر 83سال سن داره و کمتر از یک ساله مقدار خیلی کمی فراموشی پیدا کرده.ولی این دو دونگ دو سال پیش به نام من زده شد.

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ الناس مسلطون علی اموالهم:هرکس در قبال آنچه تحت مالکیت خود دارد مختار هست و چنانچه شخصی در صحت و سلامت عقل مبادرت ب انتقال اموال خود کند معاملات او صحیح خواهد بود در فرض سوال شما حسب توضیحات اگر مادر در کمال صحت عقلی دودانگ از ملک خود را ب نام شما منتقل کرده مالکیت بدرستی انتقال یافته و هیچ خللی ب معامله وارد نیست ادعایی بر محجوریت اگر هست وراث دیگر می‌بایست آنرا ب اثبات برسانند حین انجام معامله ک حسب توضیحات بعید هست و در اینصورت امکان ابطال معامله نیز وجود نخواهد داشت موید باشید