25 مرداد 1401

امکان اعتراض ب رای صادره را دارم؟

دسته بندی : خانواده | حضانت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من یه دختر4ساله دارم هنوز ازشوهرم طلاق نگرفتم اما جدا زندگی میکنیم شوهرم تو دادگاه گفته ک من صلاحیت نگهداری از بچه رو ندارم مشکل اعصابو روان دارم پزشک قانونی هم رفتیم اما اونجا گفتن من سالم هستم اما رای به نفع شوهرم اومد بمن گفتن ک بیماری ضداجتماعی دارم میخواستم ببینم میشه کاری کنم یا اعتراض بزنم من واقعا نمیتونم ازدخترم دل بکنم ...لطفا کمکم کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز،ضمن عرض سلام و احترام؛ ب زعم بنده در رای صادره سخت گیری شده است یا شاید ادله و شواهد دیگری ارائه داده اند اگر چنانچه بیماری شما از نظر پزشکی قانونی احراز نشده است اصولا موجبی برای،سلب حضانت از شما نباید وجود داشته باشد بنظر بهتر است در فرجه ۲۰ روزه ب رای صادره اعتراض نموده و تجدیدنظر خواهی کنید و ترجیحا لایحه را یک متخصص برای،شما بنگارد موید باشید