25 مرداد 1401

تغییر نامه از حسین به آرمین راهکار چیست

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اصلاح شناسنامه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام می‌خوام از اسم حسین به آرمین یا نهایتا بنیامین تغییر نام بدم ثبت احوال اصفهان رفتم گفتن غیر قابل تغیره به این اسم و فقط به اسم های مذهبی دیگه مثل محمد قاسم نقی مصطفی و.. قابل تغییر است خواستم ببینم هیچ راهی نداره و اگه امکانش هست لطفاً به صورت کامل راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باید از طریق دادگاه اقدام به تغییر نام دهید اگردبتوانید دفاع خوبی انجام دهید امکان تغییر میباشد