25 مرداد 1401

جنون زوجه و تمکین زوج به ان

دسته بندی : خانواده | تمکین
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
زنم دیوانه تمام عیار است و دارای جنون می باشد.
در قانون برای حمایت زن ها نوشته است : تمکین در تمام شرایط امکان پذیر است مگر توجیه موجه مثل جنون زوج .
حال از دید یک مرد بنگرید ، اگر زنی جنون محرز داشته باشد و برای دادگاه چنین امری محرز گردد ، آیا با جنون زن تمکین متقابل مرد برای طلاق ندادن منتفی است ؟
سپاسگزارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر بتوانید جنون را اثبات نمایید فسخ نکاح موجب منتفی شدن کل مهریه میشود شرط ان هم این میباشد قبل از ازدواج جنون محرز شود که داشته اما اگر نخواهید طلاق دهید و فقط بخواهید تمکین کنید اشکال ندارد تمکین حتما از طرف زوجه نمیباشد از طرف مرد هم تمکین همان ترک انفاق در نظر گرفته شده بله میتوانید تمکین کنید در صورت نیاز به راهنمایی میتوانید از تماس تلفنی استفاده نمایید