16 مرداد 1399

حق و‌حقوق دارنده سر قفلی چیست

دسته بندی : حقوقی | املاک
احسان نسج همدانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وخسته نباشید بنده چند مدت قبل حدود9ماه قبل ملکی راخریداری نمودم که دارای دوباب مغازه بو'سرقفلی مغازها از قبل فروخته شده است وبنده فقط مالک هستم بنده در شهرداری درخواست جواز ساخت کردم که ملک را نوسازی کنم سوال من این است که حق و حقوق دارنده سرقفلی چیست ایا من مالک باید از دارنده سرقفلی اجازه بگیرم؟واگر اجازه ندادن که بنده طبق جواز بسازم تکلیف مالک چیست ؟لطفا جواب بدید ممنونم از لطف شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر کسب جواز نوسازی نیاز به موافقت مالک سرقفلی ندارد بااحترام احسان نسج همدانی