25 مرداد 1401

معامله ملک در حالت اکراه

دسته بندی : حقوقی | املاک
مصطفی اشرفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
اگر کسی عموی خود را تهدید کند که اگر باغت را به من ندهی خودم را می کشم و عمو از ترس جان برادرزاده اش آن باغ را هبه کند، آیا این معامله اکراهی است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورتی که فرد اعتقاد داشته باشد که تهدید کننده تهدید خود را عملی می‌کند بله معامله اکراهی است البته در خصوص هبه چون عقد عینی است تا وقت تسلیم ملک هیچ انتقال مالکیتی صورت نمی‌گیرد و همچنین قابل رجوع است