17 مرداد 1399

آیا همسرم میتواند سند ملکی را بعد از طلاق پس بگیرد ؟

دسته بندی : حقوقی | املاک
احسان نسج همدانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسرم به تازگی سند ملکی رابه نام من زده میخوستم بدونم درصورتی که من تقاضای طلاق کنم ایشون میتونن برای این ملکی که من دادن شکایت کنن وازم پس بگیرن ؟؟ ممنون از پاسختون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام وقت بخیر خیر؛ ملکی که رسما به شما منتقل شده باشد امکان استرداد ندارد و طلاق در این‌ زمینه موثر نیست. بااحترام احسان نسج همدانی