26 مرداد 1401

امکان تغییر نام وجود دارد؟

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تغییر نام
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام نام من در شناسنامه فاطمه هست و ۱۹ سالمه از کودکی با اسم لیانا من رو صدا زدن و دو اسمه هستم در حال حاضر چطور میتونم درخواست تغییر اسم بدم برای موفقیت در دادگاه چکار کنم و اینکه شانسی برای تغییر اسمم وجود داره؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز،ضمن عرض سلام و احترام؛ بلحاظ قانونی تغییر نام و نام خانوادگی برای یکبار منعی ندارد لیکن در رویه اصولا با تغییر اسامی مذهبی موافقت نمی‌شود هرچند بنظر بهتر است اقدام نمایید.بدین منظور درخواست خود را ب ثبت احوال ارائه دهید در صورت عدم نتیجه گیری از ثبت احوال می‌بایست مستند ب ادله و شهود دادخواست تغییر نام را از طریق دفاتر خدمات قضایی بطرفیت ثبت احوال ب ثبت برسانید تا دادگاه رسیدگی مقتضی را صورت دهد موید باشید