19 مرداد 1399

مطالبه مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
همسر بنده نیمی از مهریه خود را با درخواست اعسار از هزینه دارسی ، مطالبه کرده ( در دادگاه محل سکونت بنده و خودش و محل عقد ) که حکم به محکومیت بنده گرفته است که فعلا رای قطعی نشده است و هنوز اعسار نداده ام
و مجددا با تغییر آدرس محل سکونت خود به شهری دیگر ( مشخص است که ساختگی است )، در استانی دیگر مابغی مهریه را مجدداً با درخواست اعسار از هزینه دادرسی مطالبه نموده است.
سوال من این است 1 . با توجه به اینکه جدا زندگی می کنیم آیا می تواند در استانی دیگر مطالبه مهریه بنماید؟
2 . آیا من می توانم با جمع آوری استشهادیه محل سکونت وی به دادگاه جدیدی که برای مهریه تشکیل شده درخواست بدم و شعبه نیز عدم صلاحیت محلی صادر نماید؟
3 . آیا می توانم به دادگاه درخواست بدهم که سابقه بیمه وی را استعلام کند تا مشخص شود محل کارش با محل جدید سکونتی که اعلام کرده متفاوت است؟
4. اگر در یک استان درخواست اعسار بدهم آیا استان دیگر میتواند اعسار دیگری تعیین‌کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم در صورتی که عمدا تغییر ادرس داده ( حتما باید ادرس ثنا را در دفتر خدمات الکترونیک قضایی نیز تغییر داده باشد ) و شما دلایلی بر صوری بودن ان دارید می توانید از هر طریق ممکن مثل استشهادیه از محل سکونت یا استعلام تامین اجتماعی یا محل کار مراتب را به دادگاه اعلام که در این صورت دادگاه قرار عدم صلاحیت صادر خواهد کرد