19 مرداد 1399

چگونه معلم شوم؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من الان ۲۵ساله هستم کلاس دهم انسانی بزرگسالان خواندم وعاشق معلمی ازهرکسی پرسیدم میگن سنت گذشته نظر شماچیه آیا راهی هست من به آرزوم برسم یانه مرسی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم هر چند این سوال حقوقی نیست لکن شما الان هم امکان ادامه تحصیل و اینده تدریس را دارید شاید شرایط استخدام دولتی یا همان اموزش و پرورش تا زمان اخذ مدرک کارشناسی نداشته باشید ولی به طور خصوصی یا مدارس غیر انتفاعی یا اموزشگاه های کنکور تدریس نمایید مشروط بر اینکه در حرفه خود متخصص شوید