26 مرداد 1401

عوض کردن قفل منزل بدون اجازه.....

دسته بندی : خانواده | تمکین
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب وقت شما بخیر
بنده چند روز پیش نیز مشاوره تلفنی از شما گرفتم‌و راهنمایی های لازم مبذول فرمودید متشکرم
در حال حاضر همسرم به دنبال گرفتن مهریه خود میباشد،اپارتمان ۳ دانگ به نام بنده و ۳ دانگ به نام همسرم میباشد ایشان به میل خودشان رفتن منزل مادرشان و میخواهند قفل منزل عوض کنم تا من نیز نتوانم استفاده کنم ایا از لحاظ قانونی این کار را میتوانند انجام دهند
متشکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی بله همسر شما بعنوان شریک ساختمان اجازه اینکار رادارند ودرصورت راضی نبودن نمی توانید از آن استفاده کنیدوشما برای تمکین باید منزل مستقل دیگری به داد گاه درصورت نیاز بایدمعرفی کنید