28 مرداد 1401

سوال در خصوص تعلق مستمری پدر

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر اگر خانمی مطلقه باشه و خارج از کشور زندگی کنه،الان پدرم فوت شدن میتونم از بیمه بازنشستگی ایشون استفاده کنم و بگیرم یا نه ؟ شنیدم باید ۳ ماه یکبار بری بیمه حضوری چک میکنن طرف را که برای کسیکه خارج از کشور امکان‌پذیر نیست آیا صحت داره این موضوع و بهم تعلق میگره مستمری چون خارج از کشور هستم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورتی که شما شاغل نباشید از تمکن مالی برخوردار نباشید امکان تعلق مستمری پدر مرحوم به شما وجود دارد