28 مرداد 1401

سوال در خصوص ترک کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من تا آخر شهریور ماه با صرکت قرارداد بستم ولب خیلی یهویی یه کار دولتی برام جور شد و نمیتونم دگ برم شرکت قبلیم و اعلام کردم که نمیتونم بیام ولی ظهر بع بعد میام هم کارو تحویل میدم و هم آموزش میدم ولی میگن که طبق قانون کار موظفید بیاید وگرنه طبق قلنون باهاتون برخورد میشه الان باید چیکار کنم؟؟ ولی دی ماه ترک کارم خورده توی لیست بیمه دی ماه پارسال

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام در صورت تحقیق کار مطابق قراردادی که بین شما و کارفرما منعقد شده است شما مسئول جبران خسارت هستید در صورت اثبات ورود این خسارت به کارفرما