28 مرداد 1401

سوال در خصوص سرقفلی و پرداخت اجاره

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با. سلام. پدربزرگ من مغازه سرقفلی دارد و بنگاه داشت و الانم ده ساله به اجاره داده
الان شکایتی دریافت کردیم که صاحب ملک ادعا کرده ۲۵ ساله بهش هیچ گونه مبلغی پرداخت نشده در حالی که سروقت همه مبالغ داده شده ولی سند مربوط به پرداخت نگرفته ایم بابتش.لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید پرداخت وجه و به گونه اثبات نمایید می توانید به وجود گذشت این همه سال و عدم ادعای مالک اشاره نمایید همچنین به شهود نیز می توانید در این مورد استناد نمایید