29 مرداد 1401

حق الوکاله طلاق توافقی چقدر هست؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من 14سال ازدواج کردم.بچه هم ندارم حق طلاق هم دارم شوهرم 8 سال که متادن مصرف میکنه.بینمون طلاق عاطفی دیگه خسته شدم هزینه که کارهای طلاق وانجام بدین چنده؟میشه لطف کنیدراهنماییم کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مستند ب وکالت در طلاق اعطا شده براحتی میتوان برای طلاق اقدام کرد لیکن مستحضر باشید حق الوکاله توافقی بوده و امری بین شما و وکیل مربوطه هست و نمی‌توان در اینخصوص اظهارنظر و مداخله کرد.بهتر است از طریق سایت با احدی از وکلای شهر محل سکونت خود ب گفتگو بنشینید تا عنداللزوم قراردادی منعقد شود میتوانید از پشتیبانی سایت نیز درخواست کنید ک وکیلی در زمینه خانواده در شهر مربوطه ب شما معرفی کنند موید باشید