22 مرداد 1399

آیا همسرم بیشتر از ۱۱۰ سکه می تواند بگیرد ؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
مهریه همسرم۱۵۰عدد رفته اجرا گذاشته من کارمند دولت هستم درامدی جز حقوق ندارم ایا بیشتر از۱۱۰ عدد می تواند بگیرد یا خیر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم زوجه حق مطالبه و صدور اجراییه برای کل مهریه را دارد انچه در بخشنامه قوه قضاییه امده برای ۱۱۰ سکه شامل مواردی است که اموال فرد کافی برای وصول یکصد و ده سکه می باشد و مازاد را مرد حق طرح دادخواست اعسار از پرداخت مهریه دارد از طرفی اگر زوج توان اموال نداشته و توان پرداخت برای همان ۱۱۰ سکه را نداشته باشد می تواند برای پرداخت کل مهریه دادخواست اعسار تقدیم دادگاه نماید