26 مرداد 1399

چه مقدار از دیه فردی که تصادف کرده به همسرکه قصد طلاق دارد می رسد؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
محمد حسین قبولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

فردی ۳ ساله تصادف کرده(نیمه فلج و بی حافظه).الان قراره دیه‌ش(۱ میلیارد) بیاد.
همسرش قصد با ۶۰۰ سکه مهر و به نام بودن خونه و ماشین قصد طلاق داره.چه چیزی از اموال و دیه برای بیمار میمونه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام فقط منزل مسکونی متناسب شان شما از مستثنیات دین است در نتیجه زوجه شما میتواند از سایر اموال شما از جمله دیه مهریه اش را وصول کند