26 مرداد 1399

ارث اموال تقسیم خانوادگی

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
نازنین زهرا الهی مهر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام عرض ادب واحترام خدمت شما موکل گرامی خسته نباشید. به نام خدا خدمت موکل گرامی عرض کنم بنده یه جوان 35 ساله هستم ومتاهل هستم و تک فرزند بزرگ وتک پسر خانواده هستم ودوتا خواهر دارم که چندسالی از بنده کوچیک ترهستند بنده به این سن رسیدم هیچ از خودم وبه اسم خودم ندارم به غیر از یه خط تلفن ثابت منزل و در دو طبقه ساختمان زندگی میکنیم که طبقه اول پدر ومادر بنده هستن و طبقه دوم خودم وخانومم زندگی می کنیم و چندین سال پیش پدر بنده میخاست بره برای حج خانه خدا زیارت از قراره معلوم وصیت نوشت تا اینکه بنده هیچ خبری نداشتم که پدر بنده وصیت نامه نوشت و تازگی ها از زبان خانوم شنیدم که خبر مادر بنده گفت خبره پدر بنده وصیت کرد که ساختمانی که پدر ومادرم نشستند به اسم مادرم هست و مادرم گفت بعد از من برای دوتا خواهر بنده هستن و حتی یک ساختمانی هم در ییلاق داریم اون هم مادر بنده گفتن برای دوتا خواهر بنده هستند و حتی این ساختمانی هم که بنده داخلش نشستم زندگی می کنم الان دقیقن 8 سال شده حتی به اسم بنده نیست این ساختمان پدر بنده زده به اسم پسر عموی خودش و یک باب مغازه ای هم دارد اون هم ماله پدر بنده هست و چند تا زمین و حالا باز یه چیزهایی هست دیگه بنده واقعیت خدا میدونه خبری ندارم فقط بنده ای که 35 سال سنم هست ودارای یک مریزی ارثی هستم و از زمانی که ختنه کردن بنده را دچار این بیماری شدم و واقعن بااین بیماری داغون شدم واقعا دیگه باور کنید چندین بار هست از خدا ارزوی مرگ می کنم جناب وکیل ودست بوس شما هستم فقط بگین بهم من باید چه راهی بگیرم چه کار بکنم که حق خودمو بگیرم یک دنیا ممنون می شم از شما موکل عزیز و بزرگوار

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.پدر و مادر شما در زمان حیات خویش میتوانند اموال خویش رابه نام هرکسی که میخواهند انتقال دهند.در صورت فوت بدلیل اینکه اموال حق ورثه قرار میگیرند میتوانید تقاضای تقسیم ترکه بنمایید.با تقاصای گواهی حصر وراثت.و محروم نمودن یکی از ورثه عملا بعد از فوت معنایی ندارد.وصیت تا یک سوم اموال نافذ میباشد