02 شهریور 1401

امکان عدول از رضایتنامه یا ابطال آن وجود دارد؟

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.من در دفترخانه به همسرم اجازه ازدواج دوم دادم ایا قابل استرداد هست؟متوجه شدم ایشون منو گول زدن

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ بستگی ب شرایط رضایتنامه و مفاد کلی آن دارد لیکن اصولا عدول از رضایت ممکن نیست خصوصا وقتی در رضایتنامه محضری حق اعتراض در اینخصوص سلب و ساقط شود راهکاری برای ابطال یا عدول از آن نیز متصور نیست موید باشید