03 شهریور 1401

برگشت بکار بعد از چهار سال

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. اینجانب هشت سال در شرکت ملی حفاری در شهر اهواز به صورت نیروی پیمانکار ( نیروی حجمی) مشغول به کار بودم و الان مدت چهار سال است شرکت را ترک نمودم و مجدد میخواهم بازگشت به کار بگیرم و خودم هم به صورت کتبی نامه نگاری کردم ولی نتیجه نگرفتم. ممنون میشم راهنماییم بکنید. با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم علت ترک کار مهم است اما نهایتا میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری درخواست جهت بازگشت به کار اقدام نمایید