31 مرداد 1399

سند خودرو

دسته بندی : ثبتی | الزام به تنظیم سند
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید ، چطور میتوانم خودرو که خریده ام به نام خود کنم توضیح اینکه خودرو دو دست چرخیده و خریدار قبلی هم سند نزده و فقط تعویض پلاک کردیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام باید دادخواست به طرفیت کلیه ایادی قبل و مالک رسمی خودرو با موضوع الزام به تنظیم سند رسمی خودرو به دادگاه حقوقی بدهید و پس از رسیدگی حکم بر محکومیت مالک رسمی خودرو صادر می شود و در صورت عدم حضور در دفترخانه سند توسط اجرای احکام به نام شما انتقال می یابد.