31 مرداد 1399

آیا حکم طلاق صادر شده بعداز گذشت ۹سال باهمان مفاد قابل اجرا می باشد؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
آیا حکم طلاق صادر شده در سال ۱۳۹۰ بعداز گذشت ۹سال باهمان مفاد قابل اجرا می باشد؟
باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام حکم طلاق به مدت شش ماه دارای اعتبار است و پس از آن باطل می گردد.برای طلاق می بایست مجددا نسبت به طرح دادخواست طلاق اقدام و پس از اخذ رای طلاق اقدام فرمائید.