03 شهریور 1399

اجرت المثل و خلع ید ملک ارثی

دسته بندی : حقوقی | املاک
نازنین زهرا الهی مهر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

چند سال قبل پدر شوهرم به من دو دونگ خانه را واگذار کرد ولی ایشان فوت کردن که 10 سال از فوتشان میگذره و طی این چند سال من از اون دو دنگ که یه خانه کامل هست استفاده نکردم و خواهر شوهرم و مادر شوهرم و برادر شوهرم سکونت داشتن که الان شکایت کردم و هزینه این چند سال رو میخوام ازشون شکایت کردم ولی کشت نیرو انتظامی برای تحقیق فرستادن ولی درست تحقیق نکردن واز خود من هم سوال کردن اون دو دونگ جواب دادم ولی تو خلاصه پرونده زدن که من و دیگر افراد اطلاعی نداریم از اون پلاک الان رای صادر شده و میخوام اعتراض بزنم حالا میخوام بدونم چه جوری و باید چی بنویسم و چه کار کنم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام.اگر با سند رسمی منتقل گردیده.خلع ید کارت المثل ایام تصرف دادخواست دهید.آخر سوال شما ابهام دارد باشماره تماس بگیرید