07 شهریور 1399

چگونه برای ملکی وراث حاضر به انتقال سند نیستند اقدام کنم ؟

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. ملکی از پدر بزرگم به ارث رسیده و پدرم سهم چهار پسر و یک دختر را خریده که دو نفرشان فوت کرده و وراث حاضر به انتقال سند نیستند . برای انتقال سند چه مدارکی لازم است و چه اقدامی باید بکنیم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم ابتدا باید گواهی حصر وراثت مورث خود را اخذ کنید و اگر کسی از وراث هم فوت شده آخر گواهی حصر و راثت آنها نیز الزامی است سپس با استناد به مبایعه نامه و گواهی حصر وراثت و استعلام مالکیت ثبتی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفین تمامی وراث بدهید