10 شهریور 1401

اعاده دادرسی یا اعمال ماده ۴۷۷

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به رای هیات تشخیص
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام
من پیمانی آموزش وپرورش بودم، ده سال پیش بخاطر خصومت شخصی وپیگیری شخص خاص بیجهت وناعادلانه اخراج شدم ک رأی دیوان هم خورد

حال میخوام مجدد درخواست بررسی مجدد بدم ب دیوان، که رأی بشکنه

چون شنیدم اگر رأی بشکنه تمام سوابق برمیگرده
حال سوالاتم اینه:
۱- آیا باید تو دادخواست قید کنم که ضمن بررسی مجدد پرونده طالب سوابق وحقوق و..... گذشته هستم؟ یا نیاز نیست تو دادخواست قید کنم و با شکستن رأی سوابق برمیگرده....

۲- اگه سوابق برمیگرده آیا حکم رسمی واسم میزنن!؟(اگه اخراج نمیشدم ۱۴ سال خدمت میشدم)

ممنون میشم جواب این سوال رو بفرمایید. متشکرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر مدرک جدیدی بتوانید ارائه دهید میتوانید اعاده دادرسی و یا اگر بتوانید ایراداتی در رای پیدا نمایید ۴۷۷ و اگر بتوانید وقت از دفتر ارتباط مردمی قوه دریافت و حضورا توضیح دهید بررسی انجام و درصورت موافق و رایدنقض شود سوابق عودت خواهد داده شد و نیازی به ذکر ان در متن نمیباشد