11 شهریور 1401

شرایط طلاق توافقی و تعیین تکلیف در خصوص مهریه و نفقه و بذل مهریه به چه صورت باید انجام بگیرد

دسته بندی : خانواده | طلاق
سارا مکرم
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشین برادر من برای طلاق توافقی رفتن اقدام کردن ۵ جلسه مشاوره رفتن ولی نامرو ندادن الان دعواشون شده خانمش رفته تماس گرفته ۳۰ میلیون پول بده ماهی ۳ تومن نفقه و مهریه بچه باهم و یه مقداری وسیله قراره شنبه برن محضر اینارو بنویسن همچین چیری ممکنه انجام بدن تو محضر بعد نامرو بگیرن برن دادگاه و اینکه تعداد مشخص کنه تا چندتا سکه میخواد بگیره و چندتا ببخشه چیزی هست ما باید بدونیم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام برای طلاق توافقی باید همه حقوق مالی زوجه از جمله مهریه نفقه گذشته و ایام عده و اجرت المثل جهیزیه و همچنین حضانت فرزند مشترک و نفقه فرزند تعیین تکلیف گردد در خصوص مهریه بستگی به توافق طرفین دارد که در قبال طلاق زوجه چقدر از مهریه و مشخصا در مورد سکه چه تعدادی را بذل میکند در هر حال همه موارد باید در توافق قید گردد