12 شهریور 1401

صدور سند و الزام به تنظیم سند

دسته بندی : ثبتی | امور اسناد
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مایک خانه داریم خواستیم برای سدور سند اقدام کنیم در سبت اسناد قول نامه های قبلی را خواستند ما وقتی پیگیر شدیم فهمیدم که قول نامه قبلیه دستی بوده و مفقود شده به خاطر همون به مشکل خوردیم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام می توانین تقاضای کارشناس ثبتی کنین و با مشاهده سابقه ثبتی مشخص می گردد که قبل از شما چه کسانی مالک بودن و در صورت مفقود شدن قولنامه می توانین از اهالی اطراف زمین ویژگی ملک و پلاک ثبتی همجوار همسایه ها را جهت صدور سند استفاده کنین