14 شهریور 1399

ورشکستگی به علت بدهی

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وخسته نباشید بنده به علت ورشکستگی بدهکار شدم وحدود دوسال هم زندان بودم واخر سر با قسط بندی امدم بیرون دران زمان سندی که برای مرخصی اجاره کرده بودم رو واسه ضمانت اقساط ازاد نکردن ! بعداز واریز چند قسط دادگاه اعلام کرد که مبلغ رو دیگه نمیتونم به حساب دادگاه واریز کنم وباید به حساب خود شخص واریز کنم چون خودم ترکیه بودم چند بار ادم فرستادم تا شاکیم شماره حساب بده تا قسط ها رو واریز کنم طرفم انقدر لجباز هست که ازروی لجبازی محض اذیت کردن بنده با بی احترامی به واسطه ها گفته شماره حساب نمیدم من پول نمیخوام برو بریز بحساب دادگاه! واسه همین نتونستم اقساطم رو واریز کنم حالا از یه طرف قسطهام عقب افتاده وجمع شده واز طرف دیگه هم صاحب سند بهم فشار میاره که سندش رو لازم داره البته اجاره سند رو هم میخواد ومیگه من واسه مرخصیت سند گرو گذاشتم نه ضامن اقساط ! حالا موندم چکار کنم با این همه انباشتی که پیش اومده! باکمال احترام وقدر دانی از زحماتتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام وثیقه های شما برای استفاده از زندان رای باز و مرخصی بوده و صرفا اگر در دوران زندان و زمان مرخصی اگر شما به موقع به زندان باز نگردید از وثیقه گذار میخوان که شما را به زندان معرفی بکند و در صورت عجز ، وثیقه ها به نفع طلبکاران ضبط میشود اما در سوال شما اجرای احکام اشتباه کرده و وثیقه مرخصی هیچ رابطی به وثیقه ای که برای ضمانت پرداخت اقساط سپرده میشود ندارد و طلبکاران نمیتوانند از محل آن وثیقه ها طلب خود را وصول نمایند ، از طرفی الان هم اجرای احکام با مراجعه وقیقه گذار ، وثیقه ها را آزاد نمیکند اگرچه استدلال منطقی هم وجود ندارد ، بهترین راه حل این است که به هر طریقی شده وثیقه ها ازاد بشن و شما هم با مراجعه به اجرای احکام مسله عدم همکاری طلبکاران را مطرح‌نمایید