15 شهریور 1399

کارمزد کارگر

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

کار کردیم هنوز حقمان نرسیدیم....البته قرارداد نوشتم ولی نصف کار صاحب کار گفته دوهفته دست نگه دارید ...تاجهادگیر نده ......ما هم رفتیم یجای دیگه کار کردیم بعداز چهار هفته برگشتیم تمام کردیم الان میگه وقت قرارداد تموم نکردی من به روی این قرارداد پول میدم .....البته مصالح هم از خودمون بود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام می توانید با توجه به شرایط قرارداد کارکرد خود را مطالبه کرده و دادخواست حقوقی مطرح کنین البته متن قرارداد باید به رویت برسد که دقیفتر راهنمایی بشود موفق باشین