ابلاغیه برای اشخاص ذی سمت آمده و من نمیتوانم شرکت کنم چه راه حلی دارم؟

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
صادق سوری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

برای هفته آینده ابلاغیه برای بنده جهت حضور در دادگاه با عنوان حضور در جلسه رسیدگی برای اشخاص ذی سمت و مرتبطین آمده ولی من نمی‌توانم شرکت کنم چه راه حلی دارم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با وکیل مشوت و با اخذ قرارداد وکالت وکیل برای شما در جلسه حضور پیدا میکند