15 شهریور 1399

درخواست کمک فوری

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
نازنین زهرا الهی مهر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،لطفا متن زیر را بخوانید و به من کمک کنید.
نامه سلیما محمد‌ از سنگال به من است.
Good morning my darling,
I have read the lawyer letter. I am also aware that he sent you the power of attorney document we signed on your favour yesterday.
I called the lawyer to thank him for his support excluding his legal fee of 500 Euro to be paid after transfer of my inheritance.
I also begged him to help us pay the government levy, he said to me that he will not do such a thing after omitting 500 euro for us.
Please my beloved, I am on my knees begging you to help me send the government levy of 690 euro to the lawyer to enable him get the second document.
I know that you did not budget this but something has to be done fast so that he will go and pay the government levy to enable us get the remaining document .
Be rest assured that London bank will transfer our fund to your account once we send the court documents to them , then you have every right to deduct all the money you spend to replace it wherever you take the money from.
Please write a message to the lawyer and ask him how you will send the 690 euro to him.
Thanks for your concern and care.
Yours obedient lover,
Salima

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم لطفا با شماره زیر تماس حاصل فرمایید. 09122197255