23 شهریور 1399

امضا گرفتن وکیل دادگستری از بنده و عدم ارائه آن

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید می خواستم یه سوال بپرسم منو بردن دفتر وکیل به من گفتند که باید برای انحصار وراثت یه امضا بدیم به اون وکیل این وکیل یه قرارداد امضا کرد بعدش یه برگه گذاشت جلوی من من که تو سه برگ بود قرمز سبز آبی کاملا رنگش یادم نیست که بالاش نوشته بود وکالت دادگستری چند تا سطح توضیح داده بود نوشته بود و حدود اختیارات وکیل بعد یک کادر مستطیل شکل کشیده بود که داخلش خالی بود و پایینش جای امضا بود به من گفتند امضا کن که بعد می خوام اینو تایپی بدیم پر کنند من امضا کردم قبل از اینکه بدم بهشون گفتم یه نسخه از این کامل شد بهم بدید گفتم باشه که بد مارو یه جوری پیچوندن بازم ببینم اون برگه چی هستش با برگه چیکار میتونه بکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم وکیل دادگستری مکلف است پس از تکمیل متن وکالتنامه و اخذ امضا یک نسخه را به موکل تحویل دهد در شرایط فوق که توضیح دادید حتما به دفتر وکیل مراجعه و تقاضا یک نسخه از وکالت نامه را بنمایید در صورت استنکاف وکیل از ارایه قرار داد می توانید از طریق کانون وکلا دادگستری اقدام و نسخه قرارداد را بگیرید