24 شهریور 1399

راهکار اعاده دادرسی و تغیر حکم از دیوان عدات چگونه است ؟

دسته بندی : حقوقی | املاک
هادی بری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

رای صادره از سوی هیات رسیدگی تخلفات اداری که بر اساس استشهاد دروغین و به استناد آن حکم توبیخ کتبی صادر نمودندقصد اعاده دادرسی و تغییر حکم از طرف دیوان عدالت اداری دارم اما راهکار اعتراض را نمیدانم .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید جهت اعتراض به رای صادره قطعی از هیات تخلفات اداری میبایست به شعب بدوی دیوان عدالت کشور داد خواست بدهید و دلایل و مستندات خود را ارسال دهید