19 شهریور 1401

ممانعت از ملاقات فرزند و تقاضای ملاقات

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده ۴ سال پیش از همسرم طلاق توافقی گرفتیم که شرایطی در این توافق قید شده برای ملاقات با فرزندمان الان میخوام بابت فراهم نشدن این موضوع طرح شکایتی داشته باشم فقط محل سکونت همسر سابقم یک شهر دیگه است و توی شهر زوجه حکم طلاق توافقی ابلاغ شد الان برای بنده امکان این موضوع هست من از شهر خودم به دفاتر قضایی برای طرح شکایت از ایشون اقدام کنم؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و وقت بخیر کاربر گرامی جنابعالی ابتدا تقاضای اجرای رای درخصوص ملاقات فرزند را از دادگاه صادرکننده رای نمایید سپس درصورت استنکاف همسر و یا اشخاص دیگر مستند به ماده 41قانون حمایت از خانواده تقاضای واگذاری حضانت به جنابعالی و یا تعیین ناظر جهت اجرای حکم با رعایت مصلحت فرزند را نمایید. و دادگاه صالح محل سکونت خوانده می باشد. موفق باشید