25 شهریور 1399

آیا محکوم شدن چند نفر در یک پرونده نیاز به یک دادخواست اعسار دارد یا چند درخواست ؟

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام در پرونده ای با دو نفر دیگه متضامنن به پرداخت مبلغی محکوم شده ایم حالا اجراییه صادر شده خواستم بدونم هر سه نفرمون میتونیم یک دادخواست اعسار بدیم یا اینکه باید هر کدوم جداگونه دادهواست اعسار بدیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام هر ۳ نفر با هم میتوانید یک دادخواست اعسار بدهید و حتی شهود معرفی شده نیز میتوانند برای هر ۳ نفر شهادت بدهند البته اگر آشنایی و شناخت کامل از هر ۳ محکوم علیه داشته باشند