29 شهریور 1399

گرفتن شناسنامه برای بچه ای که حاصل ازدواج موقت است چگونه است؟

دسته بندی : حقوقی | احوال شخصیه
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام میخوام واسه پسرم که حاصل یک ازدواج موقت ،والان 9سالشه شناسنامه بگیرم از طریق ثبت احوال ودادگاه اقدام کردم ولی به دلیل شاغل بودنم نتونستم پیگیری کنم،الان چیگار باید کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام به اداره ثبت احوال محل مراجعه نمایید ، شناسنامه پدر و مادر به همراه گواهی ولادت از پزشک یا ماما ، فیش بانکی طبق تعرفه ، و در صورتی که عقد موقت ثبت نشده باشد ، پدر و مادر هر دو باهم در ثبت احوال حاضر بشن و فرم های مخصوص را امضا بکنند ، در صورتی که ازدواج موقت ثبت شده باشد حضور پدر الزامی نیست ،