01 مهر 1399

اجراییه الزام به سند

دسته بندی : حقوقی | وکالت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، در پرونده حقوقی ، شخصی به نام اقای ع.ص دادخواست واهی فسخ و .... داده بودند و بنده نیز دعوای تقابل الزام به تنظیم سند خودروی مورد دعوی را دادم و ایشان یعنی اقای ع.ص دارای وکالت فروش بلاعزل از خودرو بودند و بنده اقای م.م که مالک رسمی بودند نیز خوانده قرار دادم و دادگاه اقای م.م را محکوم به تنظیم سند و خسارات در حق بنده نموده و اعتراض هم زده شد و تجدیدنظر هم رای بدوی را تایید کرده و قطعی شده. خودرو در دست بنده نیست و حالا میخواستم بدونم الا درخواست اجراییه بدم تکلیف وکالت بلاعزل چی میشه؟ و اینکه برای تحویل خودرو باید چیکار کنم؟ توقیف بدم ؟ ممنون میشم جامع راهنمایی کنید گیج شدم ...

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

چنانچه سند از طریق اجرای احکام به نام شود وکالت مذکور کان لم یکن می‌شود . چنانچه خودرو در ید شما نیست می بایست دادخواست تحویل مبیع طرح می نمودید.