21 شهریور 1401

رفع مسدودی حساب توسط پدر شوهر

دسته بندی : داوری | داوری داخلی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من مهریمو اجراگذاشتم و حکم توقیف اموال گرفتم الان پدرشوهرم اعتراضی برپرونده وارد کردن ک بیشتر پولی ک درحساب همسرم هست مال ایشونه ک به همشرم قرض دادن و بازداشت اموال احتمالی همسرمو کردن ممکنه رائی به نفع ایشون صادربشه ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باید مدرکی دال بر بدهی فرزند خود ارائه دهد بدون مدرک منتفی میباشد و مورد موافقت ثبت قرار نخواهد گرفت