03 مهر 1399

اجرا گذاشتن سفته کارفرما و تهدید با آن

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. من جایی ک کار میکردم ۵۰ میلیون ازم سفته گرفته و نذاشت ک روش قید بشه بابت ضمانته. حالا حق و حقوقمو نداده رفتم ازش شکایت کردم اونم میگه پولتو میدم ولی سفته میذارم اجرا.میخواستم ببینم میتونه همچین کاری کنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ، اگر چه در هیچ سندی قید نشده که سفته بابت چه موردی صادر شده اما با توجه به اینکه به جز رابطه استخدامی دیگر هیچ رابطه ای وجود نداشته و سفته ها نیز سفید امضا هستند به اعتقاد بنده میتوانید بعد از طرح دعوای مطالبه وجه سفته ، بلافاصله دعوای سو استفاده از سفید مهز و سفید امضا به همراهدخیانت در امانت مطرح و به دادگاه حقوقی هم اطلاع دهید