25 شهریور 1401

استفاده از بیمه بیکاری باتوجه به بیماری مغزی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من بالای 15سال سابقه پرداختی بیمه تامین اجتماعی دارم که یک سال ان قبل از خدمت سربازی بوده تقریبا 10سال بیمم بعلت بیکاری قطع بوده الان هم مدت یک سال سکته مغزی کردم ایا من شامل از کار افتادگی مشوم یا خیر ممنون از زحمات شما دوستان گرامی

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر با تشخیص کمسیون پزشکی از کار افتاده شده باشید بله میتوانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید