12 مهر 1399

فروش زمین

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
زمینی رو بعد کلی شکایت و پیگیری تونستم سندشو به نامم بزنم. بعدش چون ی ملکی بود که چندین قطعه بود و تجاری بود و با بقیه به توافق نمیرسیدیم مجبور شدیم به دادگاه بگیم بزارتش واسه مزایده. حالا زمینو فروختیم. آیا نیازی هست به دادگاه بگیم از مزایده در بیاره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اگر به دلیل اختلاف از طریق اجرای احکام مستند به عدم قابل تقسیم باشید مزایده گذاشته شود لکن در حین مدت اجرا ملک با توافق فروخته شود پرونده اجرا مختومه خواهد شد