19 مهر 1399

اگر زن نخواهد نفقه بگیرد زوج چه اقدامی باید بکند ؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
همسر بنده طلاق خواسته از من، یکماه هست که منزل خود را از من جدا کرده و برای ایشون یک خانه اجاره کردم به این جهت که شاید بعد از مدتی پشیمان شود، از اون تاریخ تا به حال مبالغی به حساب ایشان واریز کردم جهت خرج زندگی و اصطلاحا نفقه، اما ایشون این مبلغ رو به صورت یکجا دوباره به حساب بنده عودت داده و از من نپذیرفتن این مبالغ رو و علتشون هم اینه که چون توی یک برگه مهریه و نفقه و اجرت المثل قبل و بعد عقد را بذل کرده ام و امضا کرده م این پولهارو هم نمیخوام، خواستم بدونم این اتفاق بعدها که اگر احیانا خواستیم برای طلاق اقدام کنیم برای من مشکل ساز نخواهد شد و یک توضیح کامل بابت این مورد که وظایف من به چه صورت هست در این دوران که فردا روزی مدعی نباشد بفرمایید.
ممنون و متشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اولا اظهار نامه برای تمکین برای زوجه ارسال کنید ثانیا سند بدل مهریه و نفقه اگر عادی باشد ممکن است در دادگاه انرا انکار کند و‌مدعی شود به اجبار از وی گرفته شده ثالثا پس از ارسال اظهار نامه دادخواست تمکین بدهید تا در زمان رسیدگی زوجه اقرار به عدم تمکین و حدایی کند