30 شهریور 1401

وضعیت کارمند معرفی شده به مارگزینی

دسته بندی : آرا محاکم قضایی و غیر قضایی | اعتراض به عملیات اجرایی (موضوع مواد 146 ،147 قانون اجرای احکام مدنی)
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شرایط در اختیار کارگزینی قرار دادن به معاون مدرسه توسط مدیر چیه؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی سوال شما در ضمیمه حقوقی نمی باشد لیکن از نظر اداری معرفی کارمند به کارگزینی به معنی عدم نیاز آن واحد به خدمات آن کارمند و ارجاع به کارگزینی جهت استفاده از ایشان در پست دیگر خواهد بود