31 شهریور 1401

در خصوص تمکین از همسر

دسته بندی : خانواده | تمکین
امین فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب ، حدود ۸سال و نیم با شوهرم و پسرش زندگی کردم الان پسر شوهرم ۱۷ سالش شده و همش منو اذیت می کنه و ناسازگاری شروع کرده ، آیا باید من حتما در یک خانه با او زندگی کنم چه جوری می تونم از زندگی کردن با او راحت بشم ؟؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

مطابق قانون اگر بودن زن با شوهر در یک منزل متضمن خوف ضرر بدنی یا مالی یا شرافتی برای زن باشد زن میتواند مسکن علی حده اختیار نماید علی ایحال در صورت شرایط موجود میتوانید