01 مهر 1401

جمع مشاغل دولتی و شرکت خصوصی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
امین فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.
من در شرکتی به عنوان گوینده و صدابردار کار میکنم.کارهای بیمه شدن در حال اجراست چون شرکت چند ماه هست که شروع به کار کرده.ساعت حضورم در این شرکت ۲ تا هشت شب و پنجشنبه ها نیز ساعاتی حضور دارم.
حال آزمون استخدامی آموزش پرورش قبول شدم ، کارفرمای من مصر هستند نرم درحالیکه ساعت کار تداخل ندارد.
ایا از لحاظ قانونی دو جا فعالیت داشتن مشکلی داره؟
ایشون تاکید بر تعهد اخلاقی نیز دارند.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

مشاغلی که عنوان نمودید از لحاظ قانونی دو شغل محسوب نمی‌شود پیشنهاد می‌گردد بیمه گویندگی را انجام نداده تا در خصوص بیمه آموزش و پرورش مشکلی ایجاد نگردد.